25 July 2016

Feeric Fashion Week- Day 3


Hi loves! Dupa o saptamana extrem de obositoare dar de vis din toate punctele de vedere, ieri am ajuns inapoi la Bucuresti. Desi este aproape 12 ( s-a facut 2:30 intre timp) eu sunt inca in pijamale si stau intinsa pe canapea, scriind aceasta noua postare pentru voi.
Trebuie sa recunosc, sunt putin melancolica fiindca total s-a incheiat parca extrem de repede, asta poate se datoreaza faptului ca nu am avut foarte mult timp liber la dispozitie, iar ritmul alert nu ne-a permis decat sa ne bucuram de fiecare moment si sa putem pleca fiecare spre casa, cu convingerea ca am creat amintiri extraordinare alaturi de oameni minunati, pe care ii cunosteam deja sau pe care tocmai i-am cunoscut dar care au intrat rapid in vietile noastre.

Dar povestea nu s-a incheiat si acum a sosit timpul sa va impartasesc mai multe detalii despre cea de a treia zi din cadrul Feeric Fashion Week. Mai exact, joi au avut loc 3 prezentari individuale si 4 prezentari in Feeric Venue ce s-a desfasurat in fiecare seara la Redal Expo.

O sa va continui povestea acestei zile in cele ce urmeaza si nu uitati ca la sfarsit veti gasi si poze cu tinutele pe care le-am purtat ♥

1. White and Gold Outfit:
Shein Dress: Here
Gold Sandals: Here
Bag: Similar Here
Marc Jacobs Watch: Here
Sunglasses: Similar Here

2. Black outfit:
Violeta Marcu Dress
Sunglasses: Similar Here
PU Cut out Leather Skirt: Here 
Prabal Gurung Sandals: Here
Clutch: Similar Here

Photo Credits: Iuliana Cristina Popescu from In the dim light


 Dupa ce ne-am baut cafeaua si ne-am pregatit pentru o noua zi, super baietii de la Auto Schunn si-au facut aparitia la hotel de unde ne-au dus catre prima prezentare: pe strada Xenopol, unde a avut loc prezentarea Alinei Moza. Pe o pasarela improvizata, langa hotelul Imparatul Romanilor, colectia intitulata Axis Mundi, a fost creata parca special pentru deliciul publicului. Radacinile romanesti au fost perfect imbinate cu modernul in procesul de creare a acestei colectii realizate din materiale naturale precum, bumbac, in, canepa, lana si borangic.

I loved this part of the show... Romantismul inca exista iar eu sunt extrem de usor impresionata cand vine vorba de gesturi de afectiune ♥

A doua prezentare a zilei, a avut loc in comuna Cristian la Biserica Evanghelica unde Eduardo Perez si Diego di Biase cei doi designeri din spatele brand-ului Sarah Jessy Jones, au prezentat o colectie plina de culoare, inspirata din pictura si arta plastica. Decorul a fost incredibil si a completat perfect creatiile designerilor.




Boromir a fost urmatoarea locatie. Stiti deja ca a mai fost o prezentare semnata Gina Cas in incinta fabricii, iar de data aceasta, decorul a fost schimbat iar Alec Bunsen, designer spaniol, a fost in centrul atentiei cu o colectie peudospatiala inspirata din costumele astronautilor si a elementelor spatiale.







Acum a sosit timpul pentru prezentarile de la Feeric Venue. Primul designer ce a deschis seara va pot spune ca pe langa creatiile pe care le-a prezentat este un om incredibil. Marios Karavasilis este un designer grec, din Atena plin de modestie langa care am avut ocazia sa stau la cina organizata de Jidvei de la Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Balta, in apropiere de Alba Iulia.Va las pe voi sa decideti daca sunt impresionante, dar pe noi cu siguranta ne-au surprins si incantat.





Seara a fost continuata de Spoff, Ivan Andreu si Petra Orha, care au inchis seara prezentarilor de la Feeric Venue, unde am continuat cu o noua petrecere marca Jidvei ♥



Cat despre cele doua tinute pe care le-am purtat in cea de a 3a zi, va pot spune ca au fost complet diferite, doar coafura a ramas aceeasi insa ambele ma caracterizeaza perfect si in egala masura s-au potrivit locatiilor in care am fost.

Pentru prima parte a zilei, am ales o rochie alba cu pene atasate in partea de jos, iar detaliile aurii nu au lipsit. Cat pentru a doua tinuta, negrul a predominat iar accesoriul rochiei a fost principala atractie a acesteia.
Veti gasi toate detaliile tinutelor la sfarsitul postarii ♥ 








1. White and Gold Outfit:

2. Black outfit:
Violeta Marcu Dress

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu și susținut de Primăria Alba Iulia.
Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.
Susținut de: Banca Transilvania.
Parteneri de ediție: Mysterium, AutoSchunn, Evian, Strongbow
Parteneri de tradiție: Boromir, Wella, Redal Expo, Kessler, Buonavista, Școala de șoferi Prima, Mainetti.
Partener media internațional: FNL Network
Partener media național: Kiss FM
Parteneri media: Trend Prive Magazine, The Backstage Collections, Alist Magazine, Whisper, Look TV, Diva Hair, Zile și Nopți, Casino

1 comment:

  1. Love your black outfit.. and your white outfit! :)

    Mysteriously sexy.. and bright and happy! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)