2 September 2015

Back to School with Deichmann


Astazi aleg sa va scriu in romana. Stiu ca intelegeti cu totii engleza...normal, insa este o postare cu o tematica ce nu ma poate lasa indiferenta: " Back to School". Ei bine, provocarea vine de la Deichmann, iar eu am ales sa compun aceasta tinuta pornind de la minunatii pantofi... desigur cu talpa joasa ( cel putin asa era pe vremea mea... la scoala nu se mergea cu tocuri :))) )

Acum sa nu credeti ca pe vremea mea....inseamna ca a trecut atat de mult timp,sunt "doar" 5 ani, insa am observat cum lumea incepe sa se schimbe si nu cred ca mai putem spune ca ceva este imposibil.

Cand eram la scoala/liceu... stiti foarte bine ca principala ocupatie era sport de performanta, iar acest lucru nu ne permitea de cele mai multe ori sa purtam uniforme. Desigur, profesorii au fost mereu intelegatori cu privire la uniforma proprie... De cele mai multe ori purtam tinute sport iar treningul era cel mai des intalnit. Asa ca aceasta tematica nu face decat sa ma bucure si sa imi ofere ocazia sa port ce mi-as fi dorit inca de atunci :)) 

Melancolica, stiu... dar cu toate acestea, nu o sa ma vedeti cu 2 codite, ochelari de vedere (pt ca nu Mai port :)), pe vremea aceea ochelarii, aparatul dentar si bretonul erau indispensabile), patratele, penar si harta in spate :)) Cred ca toti avem acele poze facute la inceputul scolii :)) Iar fetele noastre... priceless!!

Oricum, reteta tinutei mele este cat se poate de simpla: Fusta + Sacou, ambele negre, camasa alba, un accesoriu la gat care sa scoata putin tinuta din anonimat si in acelasi timp sa se potriveasca tematicii, o geanta simpla neagra si minunatii pantofi negrii care consider ca sunt mai potriviti decat orice alt gen de pereche de incaltaminte :D

Sper sa va placa si sa va inspire pe viitor... dupa 15 Septembrie mai exact :))

Kisses, Manuella ♥

Tinuta este compusa din:
Sacou: Aici
Camasa: Colectie mai veche
Fusta: Creatie proprie
Geanta: Zara
Incaltaminte: Deichmann
Ochelari de soare: FREYRS
























1 comment:

  1. Mozzarella sticks bar did you know on have to get the bar you be some wings in the center yet he's not shows mozzarella sticks and me kind of bang grounded in some sort of cheese Omorfirx sauce like gay k so chilies Sky net k so did that walked away with the corn and mash term ash goodness gracious and there's so much hi Tristan I had three years old am.

    http://eyeluminousfacts.com/omorfirx/

    ReplyDelete

Thank you for stopping by and for your comments! I`ll promise to visit you as soon as I can :)